Din lokale massageklinik

Kropsmassage, Graviditetsmassage, Smertebehandling, Stressbehandling mm.

Kropsmassage mm. i Valby, København. Ring 60 66 80 33

Kropsmassage

Massagen blødgør spændinger og fjerner myoser. Herved fremmes kroppens afspændingsproces, hvilket bidrager til en følelse af dyb harmoni og indre tilfredshed.

Massage er en af de mest virkningsfulde helingsredskaber, der hjælper dig til at håndtere stress. Den forbedrer blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og de indre organer. (Er celler og væv ikke det samme? Jeg ville fjerne det med rødt). Klik HER for at læse mere

Pris: 30 min. - 280.-; 45 min. - 350.-; 90 min. - 650.-

Behandling af stress og smerter. Klinik VALMASS

Behandling af smerter i Købehavn


Smerter er ubehageligefornemmelser i kroppen af forskellige intensitet, som ofte vurderes fra nul til 10, hvor10 er værst. Smerter i bevægeapparatet stammer ofte fra overbelastning, fordet meste af to typer: dynamiske (resultat af gentagende arbejde, løft i uhensigtsmæssigestillinger, samt takling af opgaver, hvor musklerne er blevet udsat forbelastning udover det normalle) og statiske (resultat af forkertarbejdsstilling, muskelspændinger der kompensere for andre muskelspændinger, følger af langvarigt stress mm.). Vi opleversom regel, at smerter med styrke af 7-8 er resultat af en blanding af bådedynamiske og statiske spændinger. Derfor er det ikke altid let at finde årsagentil de oprindelige gener, fordi smerter i nogen kropsområde er et resultat afsmerter et fuldstændig andet steder.

Behandling asf stress. Klinik VALMASS i København

Behandling af stress

 

Vi starter behandlinger med at bruge Smerte og Energiterapi fra LifeWave (klik HER for at læse mere). Efterfølgende er det vigtigt at give kroppen helt almindelig kropsmassage for at stimulere musklerne og fremme endorfinedannelsen. Samtidig beroliger det også nervesystemet. Herefter er det vigtigt at bearbejde de muskler der rammes allerførst, nemlig skuldre/nakke regionerne. Det kan enten være en fuldkropsmassage på ca. 90 min. varighed eller en forkortet udgave på 45 minutter.

 

For at stabilisere situation er det ikke nok med blot 1-2 behandlinger. Det er en længere proces. Husk! Hvis du føler dig stresset og du allerede mærker nogle eller flere af de ovennævnte symptomer, så har du gået forlænge med stress!

Graviditetsmassage i København & Valb


Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten, f.eks. nakke, skuldre og ryg. Desuden skaber det lettelse ved væskeophobninger i kroppen.


Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører, og den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære.


Du ligger på en lækker graviditetsbriks, hvor der god plads til din mave  Puderne på briksen kan nemt tilpasses ud efter dine former og højde. Men i vise situationer anbefaler vi at ligge på siden for at have bedre tilgang til de problematiske område. Ved sådan en fald ligger du lige så dejlig godt dækket med puder af forskellige størrelser.  Klik HER for at læse mere


Pris: 45 min. - 380.-

Kranio-Sakral terap i København & Valby


Kranio-sakral terapi forbedrer funktionen af kranio-sakral systemet. Kranio-sakral systemet støtter fysisk hjernen og rygmarvens nerver og holder dem på plads: Kranio-sakral systemet er knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet (sacrum), membranerne som holder hjernen på plads i forhold til disse knogler, og væsken (cerebrospinalvæsken) som cirkulerer omkring hjernen og rygmarven. Denne væske virker som en hydraulisk støddæmper for at beskytte hjernen. Væsken er også nødvendig for at nære op til 65% af nervesystemet og udskille affald. Klik Her for at læse mere


Pris: 45 min. - 380.-

Bindevævsmassage i København & Valby

Vi bruger bindevævs-/fasciebehandling især ved langvarige spændinger (dvs de spændinger, som varer længere end 2-3 måneder), efter operationer (hjælper til huden heler bedre og modstår arvværdannelsen), i posttravmatisk periode (forbedrer blodcerkulation og modvirker kompenstionspændingerne), ved piskesmæld.

Fascie er den overordnede betegnelse for alle bindevæv, plus de celler, der producerer den (fibroblast), og der indkapsler alt fra blød væv, muskler, indre organer og helt ned til den mindste muskelfiber. Det vil sige – fascie ligger overalt i kropen og har en meget vigtig funktion – forbinder og /eller skelne forskellige vævtyper, og derfor opstår der nogle spændinger et sted – forplanter de sig over de andre område. På denne måde – behandler man fascie er det en vej til at give kropen den bedste behandling. Derfor indgår fasciebehandling i næsten alle andre behandlingstyper vi tilbyder her på klinikken. Klik her for at læse mere

Pris: 45 min. - 380,.