Din lokale massageklinik

Kropsmassage, Graviditetsmassage, Smertebehandling, Stressbehandling mm.

Bindevævsmassage i København

Bindevævsmassage i København

Bindevævsmassage i København
Hvornår bruger man denne behandlingsform?

Vi bruger bindevævs-/fasciebehandling især ved langvarige spændinger (dvs de spændinger, som varer længere end 2-3 måneder), efter operationer (hjælper til huden heler bedre og modstår arvværdannelsen), i posttravmatisk periode (forbedrer blodcerkulation og modvirker kompenstionspændingerne), ved piskesmæld.

 

Hvorfor er det vigtigt?

 

Fascie er den overordnede betegnelse for alle bindevæv, plus de celler, der producerer den (fibroblast), og der indkapsler alt fra blød væv, muskler, indre organer og helt ned til den mindste muskelfiber. Det vil sige – fascie ligger overalt i kropen og har en meget vigtig funktion – forbinder og /eller skelne forskellige vævtyper, og derfor opstår der nogle spændinger et sted – forplanter de sig over de andre område. På denne måde – behandler man fascie er det en vej til at give kropen den bedste behandling. Derfor indgår fasciebehandling i næsten alle andre behandlingstyper vi tilbyder her på klinikken.

Bindevævs-/fascie behandling er en forholdsvis blid form for massage som støtter hele din krop. Vi er vandt til at vores muskler bliver masseret, men ofte ligger spændingen i bindevævet omkring musklerne. Hvis dette er spændt kan musklerne ikke finde naturlig afspænding. Vores bindevæv er forbundet igennem hele vores krop ( ligesom vores nervevæv), så en afspænding et sted vil forplante sig i hele kroppen. Bindevævsmassage skaber ”rum” og velvære i kroppen og giver mulighed for at kroppen kan genfinde sin naturlige balance.


Danne behandlingsform kombineres ofte med dyb tværmassage og ingår i Kranio-sakral behandling.

 

Pris: 45 minutters behandling - 380.-